Storhandlat!!!

Idag var det löning för vissa i vårat avlånga land vi som får lön från försäkringskassan i form av föräldrapenning får imorgon.. Ja men iaf så var det lön för sambo och det innebar storhandling för mig och en visit till mormor för Lova. Inte för att hon inte skulle kunnat få följa med utan av den enkla anledningen till att jag inte tror hon skulle tycka det var så hinla roligt att få följa med utan hon hade tröttnat efter halva affären och då ha lite kvar.. Mycket skojsigare att få vara hos mormor och äta gröt och rida gunghäst.. TAck tack för hjälpen=))==)

JA sen så har vi packat upp all mat och satt sig ner i soffan inser jag att det är onsdag imorgon och att vi ska till öppna försökolan. JIPPI! träffa trevliga mammor och barn. ska bli skoj.. Hoppas hoppas Lova e på bättre humör..

Nej sängen ropar högt så bäst att kila innan sängen väcker Lova...

Kärleken övervinner hatet!!!

Det blir nog bättre med tiden, tror ni inte????


PÖSS over and out!

Kommentarer
Postat av: SysterYster

Det blir inte alltid bättre med tiden, men man lär sig hantera och acceptera livet med tiden... Men det finns inget som inte stärker familjeband så bra som en kris -förutsatt att alla kommer ur den oskadda. <3

2010-05-28 @ 13:53:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0