Sammanfattning av Sälen veckan=)=(=/

Ja då e det dagen före hemfärden då! Det ska bli så underbart skönt att få komma hem, saknar min älskade sambo något grymt mycket!!!!!! Tråkigt värre att man antagligen inte får träffa honom förrän på måndag! Jaja.. det får väll gå antar jag=/

ÄLSKAR DIG SKA DU VETA! ♥

JA detta året i Sälen var Lovas första år men absolut inte det sista, jag sitter redan i tankarna att hyra en alldeles egen stuga nästa år. SKulle vara helmysigt att åka själva och kanske några kompisar med barn. Skulle vara skoj, nästa år skulle man även kunna lära lova att åka skidor, Japp det går faktiskt, har faktiskt sett sånna små barn som åker=)=)=)

Sälen veckan började inte så bra, med Lova sjuk i maginfluensa sen följdes jag och senare även resten av familjen. Puh det var en lättande suck när det hela var över och alla var ute i backarna igen på torsdagen! TUr att inte hela veckan gick till att sitta på toa och spy!
Lova sov faktiskt mästadels av tiden då vi var i backen men vi hann  även med att åka lite pulka och så. Jag provade faktiskt snowboard, nja inte så mycket men jag tror att jag skulle kunna lära mig det om jag bara vågade mig på att hyra utrustningen.

Vi vistades även på äventyrsbad där Lova stortrivdes=) Bror min fick även lära sig att surfa och det kan jag lova var superduper uppskattat=) Det var jättefint i det nybyggda badanläggningen som invigdes i december förra året...

Lova har även fått nya skidbyxor av morfar och Sivan, Jösses vad dom var fina.
Vi fick med morfar att spela airhockey vilket var mycket uppskattat, han e 70 men allert och glad för det=) Bror förblev obesegrad.

Imorgon åker vi hem men innan detta sker ska förljande göras:

Städa
Sola
Köpa en tröja
Åka till sälenkyrkan och köpa en bok till en speciell person=)=)
Sen åka hem till min älskling, jösses du är saknad=)=)=) ♥

Saknar även dig siss så hörs på skype snart elle?!?!

PÖSS

maginfluensa=(=((=

Vad ska man säga först Lova sen jag, sen den övriga famijen. Så idag har alla legat och spytt! Tråkigt värre, nu när man e i Sälen. Tur som e så har det varit mulet hela dagen så vi hade inte kunnat sola vidare mycket.. Nu hoppas vi att morgon dagen blir bättre..
 ^
Återkommer när jag har något roligt att berätta för omvärlden


PÖSS

Framme!!!

Nu är fam Nilsson/Quick framme i sälen och det snöar massor=)=)=) Lova sover efter  mycket spyer och lös mage..


Pöss

se upp i backen för nu kommer det Nilssons i backen ja och en Quick=)

Vill härmed bara endast medela att imorn åker vi=) JIPPI! Så jag har inte tid att vara här. Uppdaterar från Sälen. BYE BYE Mariestad!

PÖSS

Ny forskningsstudie

Läsvärd för er mammor som vill stå på sig med amnig
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/allergi/article6964311.ab


Pöss


Jösses vilket badrum!!!

Jaha då har man vart och sett det snyggaste badrummet ever!=) Jösses säger jag bara vilket badrum sånt skulle man ha. Dom förtjänar det minst sagt efter att byggt sååååå länge och dom har desutom mycket kvar, men jag kan flytta in e deras badrum omgående, skulle kunna bo där faktiskt. Jupp ja men det var såå snyggt!
Jag e helnöjd med mitt badrum givetvis oxå men det här slår allt=)

För övrigt idag så blir det till att åka till svärföräldrarna och hälsa på. Ska bli skoj att komma lite hemmifrån, ska även få instruktioner på en resesäng. Sambon är på väg hem eller ja han har ju några timmar kvar i Mariestad att jobba men han e på hemmaplan iaf inte i Norge.

Just nu på nyheterna är det ett evigt pratande om detta askmoln, ja jag vet oxå att det inte händewr så ofta men nyheter är ju till för att det ska komma nya nyheter och jag har hört om detta moln nu så jag vet att det finns, måste ju kunna finnas något possitivt att berätta på nyheterna. Det e alltid bara negativa saker som kommer upp på nyheterna. Man kan ju för bövelen bli depprimerad ju... Jag efterlyser lite gladare nyheter framöver, Tack på förhand=)


Ne nu ska jag återgå till det verkliga livet, utan för dumburkarna=)

PÖSS


btw längtar grymt mycket tillbax till Thailand=) ♥♥♥


Hej hopp!

♥♥ Jag känner stora forhoppningar på detta året=) Det glädjer mig innerligt kan jag säga, denna sommaren kommer förhoppningsvis bli det bästa på väldans länge, både det ena och andra ska inträffa om det blir som jag vill det vill säga.

Ikäll gör jag inte mer än att vänta på nått bättre än dagen hitills erbjudit vill säga att min älskade kommer hemmåt vägen igen. Undra som flundrar om han kanske tom kommer hem i natt alla redan. Det återstår ju att se.

Lova har börjat vinka mer och mer, händer saker heeelllllaaaa tiden. Så skojsigt så.
Hon sover nu så sött i sin säng men kommmer säkert vakna några gånger innan jag hinner lägga mig och det bara för att hon rör sig så och trycker huvudet mot sängen så hon får ont.. Ja ja det blir nog väl.

 För övrigt så ska man börja inse någon gång i sitt liv vad man gör ska göra och vad man lever för. Börjar änltligen för en gång skull se klart, hm tack den som har gjort detta möjlígt. Det e ingen speciell person för dom som undrar och ställer sig frågan det e bara en himla många händelser och uttryck som folk säger och beter sig som visar mig en bättre bild av mitt liv, så återigen tack!=)

Ne nu ska jag hitta på nått bättre see you!

Miss my siss!!!! ♥♥

här kommer en ny bild från dagens bilder



PÖSS på er där ute

Modell idag! Mikaela Wedin fotograf

Har haft mickan här idag och Lova blev fotad. Väldigt bra blev det!

Några exempel kommer här:








Vår!

Ja då har äntligen våren tittat förbi, antagligen bara för att snegla hit en vecka för att senare försvinna och inte återses förän nästa år=/ Nja kanske två veckor vi kan vara värda efter denna underbara vinter=)

Har inte skrivit på ett tag eftersom Lova stumpan har varit sjuk så jag har ärligt talat varken haft tid eller lust att sitta vid bloggen!

Men en kort uppdatering kan ni ju få, ni som inte alla redan vet vad jag pysslar med!!!

 Lova har varit jätteförkyld/ slemhosta
Kalas för Lovas kusin som fyllt 4 år och blivit stor..
Lova hostar ännu mer!
Inställt babysim
sjukhusbesök
Molly pec
Febern borta
Jag helt orkeslös efter vakna nätter
Sen kom våren och vi lever igen!=)

Då blev det torget en härlig onsdags förmiddag med bästaste Carro, en fika han vi med oxå. Sen satt jag ute vid min älskade solterass som min käre sambo byggt åt mig, visserligen med hjälp av nära och kära men han låg i med det mesta själv. Jag kollade ut över våran pool och drömde mig bort och sen vips inser jag att det fortfarnde flöt en isklump i den, Suck inte sommar än då, nehe får fortsätta drömma då. Lova passade på att sova ute i barnvagnen. 


Ser ni isklumpen!!!!


Inte illa må jag säga! VÅR OCH MAMMALEDIG! DET E LIVET!=)


Jag och Lova han med att städa toaletten för att sedan återigen gå ut och gå, Jag skulle vara den hurtiga mamman och gå och visa Lova fåren i granngårn längre bort här men dom ville minsann inte visa sig för oss, dom bara bräkte längre in i skogen så det bli att gå bakvägen nästa gång=)


Linslusen själv, älskar kameran! Promenix me mamsen ju då e man glad ♥





Älsklingen kom hem då blev det grillat och myspys tills båda somnade och jag blev sittandes här. 
Imorgon kommer fotografen Mikaela Wedin hit för att ta kort på Lova.=) Blir nog en sväng ut till svärfölädrarna med. 


JAg e söt faktiskt=) Backarna se upp för Lova ska åka pulka med mormor!

PÅ söndag drar vi till Sälen, se upp i backarna för snart anländer fam. nilsson/Quick. HAHAH

Pöss                                              


Klippning av träd

Idag har min käre morfar varit här för att hjälpa hoss beskära våra träd=) Alltid lika snällt, börjar bli bortskämda med det kan jag lova har aldrig klippt våra träd, min morfar är en mycket duktig morfar när gälöler trädgård och sånt mycket duktig på mycket men det e något han tycker e roligt att göra=) Då får han så klart hållas=)
Imorgon kommer han tillbax för att ta det sista, hoppas vi kan vara ute med honom då så ska jag plocka glas i växthuset! Några fönster strök med i vinterns spår=( Men vi har hittat nya så det e bara att forsla hem och montera så det blir nog tomater och gurka i år med.

Linda syster yster saknar dig har inte hört från dig på ett tag så om du läser detta så kan du väll skypa med mig någon dag typ imorgon! ♥

Har kommit på att det inte e mat Lova behöver på natten, tydligen så kan det vara så logiskt att när barn växer och upptäcker mycket saker så bearbetar dom det på nätterna och har då därför svårare att sova så antagligen e det det. Välling dricker hon inte ändå så det e ju tur att det kanske e något annat och då går över av sig själv när hon liksom bearbetar mindre. Kommer tydligen periodvis det där.

Mikaela har lagt upp en ny bild på Lova:



Hon håller hårt om örat, mitt hjärtegull!!!

Ne nu blir det sängen och försöka sova några timmar.

Pöss

Härlig dag

♥♥ Idag har pluttan och jag varit riktigt social en del utav dagen iaf=) Vi var på kyrkis och träffade andra små pluttar.. Gud så söta barn är, hm.. JA vi både sjöng och fikade. kuligt värre. Träffade många intressanta och trevliga mammor och barn för den delen, många 09 barn där.♥♥

Inatt var inget undantag Lova snuttan vaknade 2-3 inatt igen, jag bråkade med henne att ta flaskan och det var icke populärt, hon somnade direkt hon fick bröstet. Ja det riktiga tycker hon e bättre!
Sen vaknade hon igen vid halv fem så nej jag har inte sovit så mycket i natt heller. Så idag har jag varit och inhandlat välling för att börja stötta upp amningen med, får se om hon sover bättre. Som vanligt så fick hon gröt sen amning och sen välling 40 ml drack hon av 220ml sen amning, då sov hon såå skönt. Den där vällingen var hon mest nöjd över för hon kunde bita i dinappen!

I morgon ska jag försöka komma ner till stan mest bara för att komma ut och gå och se på folk och såklart så e det torgdag med. Får väll se hur trött jag är imorgon.  Inte meningen att låta tjurig inte det jag e ute efter bara inte van att vara vaken om nätterna.=/

JA IDAG E INGEN VANLIG DAG IDAG E DET PENGAR TILLBAKA TILL FOLKET JIHOO VAD DEKLARATION VAR BRA!!=)=)=) Skatteåterbäring!!!

Vi har även fått mer goda nyheter tro det eller ej nu vänder det här hos fam Nilssons vi behöver inte köpa ny sand till reningsverket vårat utan bara backspola typ 3 gånger om dagen tills det blir riktigt rent sen ska man backspola 2-3 ggr i veckan tror jag det var=) Inga onödiga utgifter denna gången heller då bara lite tålamod och kom ihåg här hemma..

MIckan kom över med det underbara kortet på Lova idag med i A3 storlek så nu måste vi inskaffa en ram så vi kan hänga upp det på väggen. Hon ska även få fota Lova så vi får många kort på Lova istället för att gå till typ bildmagasinet. Hon e både duktig och snäll. Kan lika gärna betala någon man känner

Nu e det natten!

Pöss


sömnbrist!!

Tror ni man kan sova nu då, ne för det kan man inte!!!!! Enda jag har tänkt på hela kvällen är amning. Puh vilken ångest den frågan ger mig för tillfället.. Ja och sen fastnar man ju på facebook oxå, ATTANs och nu känns det meningslöst att somna när pluttan snart vaknar igen. Gud så underbart social jag kommer vara i morgon på kyrkis?!?!
Har sett att jag börjar få många som läser vilket är väldigt roligt.

NI som undrar varför jag skriver vad jag håller på med dag ut och dag in är för att min älskade syster i POLEN/Sweich och hennes käraste ska veta hur vi har det. så med det sagt så. Nu Linda/Fredrik är det sängen som väntar saknar er.

PÖSS

Trötters tös!

Idag har man fått en himla massa kläder pluss väskor av mor=) Snällt av dom att kika förbi idag annars hade våran dag blivit riktigt tråkigt minst sagt. Efter det var det mat och sen har jag och Lova enbart legat på soffan hela eftermiddagen varit så trött..
Lova vill mer än hon klarar av hon vill hela tiden stå och gå, idag provade jag med lära gå vagnen (Brion) Och hon tror helt sonika att hon kan släppa och knata iväg utan den, japp, det e våran dotter det. Hon e lika ivrig som jag är. Åjåjåj då får vi det inte lätt

Därför bli det inte så mycket nerskrivet idag.

Pöss


Påskhelgen över

Ja nu var påsken förbi då. Har varit både rolig och lite mindre rolig....
Ja en rätt stressig påskhelg men mysig kan man säga. Lova har varit en ljuvlig ängel varenda dag men hon har varit såå hostig, trodde aldrig man skulle bli så sjåpig när man fick barn men men det e ju det käraste man har ju.

Påskaftons dag tillbringade vi hos mormor och morfar åt en påsklunch som var såå god, konstigt det där, man äter ju igentligen samma som man äter på jul!?! Men det e väldigt gott=) efter lunchen var vi ute i den sköna , värmande solen, Lova gick i gåstolen ute.. Mysigt värre synd bara att hon inte äger några skor och att hon var så trött. Ska köpa ett par skor, såklart min dotter ska få sig ett par skor, det behöver hon verkligen ha, japp då har vi betämt det... tihi, såklart hon inte behöver men jag vill att hon ska ha det och jag ska köpa hennes första par=) Jocke kom förbi, han var ute och luftade bågen och hade då såklart hjälm på sig och det var absolut inte populärt! Hjälmar och personer med hjälm på sig kan vara jätte farliga!! Då gråter vi en skvätt så mamma kan trösta Åh ja visst så kom lilla ja och tröstade, vad ska man annars ha en mamma till?




På eftermiddagen och kvällen var vi hos Klas, Stina och Elicia och grillade, var även andra vänner där. Lova sprang runt med gå-stol nu vet jag att några säger springer gör hon inte men åjo det gör hon visst det i gåstolen... Lova springer gärna efter Elicia som e rädd för henne eller så kan hon ju köra på stackars Boss (hund). Lova var på toppenhumör minst sagt. Lekte gjorde vi även med dom andra barnen och mamma brydde vi oss inte om, tänk ett barn som ammas kan vara så social, går det? JAPP det går alldeles utmärkt det! Lova kan sitta långa stunder och leka själv hon satt nog i en timme på Elecias rum och leket med bonddjur och en gläfsande hund som ifs gick på batterier.. Lova leket som sagt med Elicia och Sanna♥ dom små liven, dricka saft och vatten var ju oxå en hit mitt på köksgolvet när maten höll på att dukas fram. Tänk nu har vi grillat med kolgrill för första gången i år!


Den här grillningen börjar faktiskt bli lite av tradition nu, förra året var vi hemma hos oss och nu hos Klas och dom, undra vart vi e nästa år, då röstar jag på Fia och Nisse.. Men det e långt tills dess..

Jädra vattenfilter till att vara tvunget att bli mättat på järn just nu.. Kan det inte bli det mer när jag och sambon tycker att det e lägligt, konstigt att man aldrig kan bestämma sådanna utgifter som kommer hastigt och plötsligt själv. Martin har kämpat med det hela förmiddagen idag. Var faktiskt mysigt när han höll på med det och jag donade med lite av varje.. Men nu får vi byta sand och kalk för att vattnet inte ska skifta i brunt i våra kranar.

Så här såg det ut inte sååå frächt



GLÖM DINA BEKYMMER IMORGON KOMMER DET NYA!!!


Lova satt modell för Mikaela Wedins projekt i skolan



♥♥♥Lova sååå söt när hon fick sitta model med jamis och allt=)=)
Söta unge och jaaa hon e min och Martins♥♥♥

Lååånng fredag!

Jo minsann lång fradag heter den tydligen för en anledning.. Denna dag har varit otroligt lååååång minst sagt. Har inte vart inne och skrivit på ett atg saknat motivation för det. Sover dåligt och almänt trött.
 Lova är förkyld så hon har hostat på nätterna och jag har bara tänk på döden....
Döda blir vi ju alla tillslut men jag har sån ångest för det. Fy fy fy vill inte tänka på det mer så nu släpper vi det... död död död: som Astrid Lindgren alltid startade sitt samtal i telefonen till sin syster  med så var det färdig pratat om det.

Ja idag har vi vart hos farmor och farfar, ja Lovas såklart. Dom bjöd snällt på mat, Tack=) och sen var vi ute och rörde på våra stela ben.. Mycket msyigt och skönt att komma ut en stund.
Ja vad ska man säga om påsk i år har vi bara pyntat med ris och två kärringar men hädanefter får det bli lite ändringar häromkring kan jag lova. Jag ska ha mer påskpynt, Lova ska växa upp med påskfirandet hon med,  ska inte dö ut i våran generation inte! Den har bara legat på is så att säga=) Hahaha
Nästa år ska Lova få påskägg men inte med godis i inte utan något annat..

Ja imorgon blir det till mor och far och hoppas på lite påskfirande men det blir någ mer bara lite fika, ska bli skoj att komma dit, Lova får träffa morfar som hon inte sett på nästan hela veckan men mormor är hon numera bortskämd över att träffa nästan varje dag denna veckan faktiskt lika mysig jämt. I torsdags badade hon där eftersom jag inte hade någon lust att låta henne bada i brunt vatten som vi har hemma.
JA och sen ska vi grilla hos några kompisar, hoppas det blir roligt vill så gärna ha lite skoj, hoppas hoppas hoppas..

Ja ikväll e man ensam igen då eftersom min käre sambo befinnner sig i ett garage och hänger med hans kompisar och stöttar Adde med mekandet. Undra som flundrar när han vill komma hem, jag e nog inte så skoj att va med kan jag tro.=/ jo det e jag nog men men skoj för han att komma hemmifrån en stund.

Nä nu e det sängen innan gumsan vaknar och vill ha mat.



PÖSS

RSS 2.0