Söndag igen då=(

Ja igår var det ju en lyckad dag:) Var på en väldigt rolig loppis i Töreboda i en jympa sal. Det var annat än mammornas i Mariestad det, mycket större rymligare och kändes som mer organiserat.. JA mitt klipp detta loppiset var absolut Nalle Puhs spjälsängs skydd utan tvekan!! 40 kr kostade den! Det e inte allos farligt för den kan jag säga. Lova skötte sig aldeles utmärkt. Hade hon blitt ledsen och uttråkad så hade jag förstått henne oxå faktiskt för det var en himlans kö för att betala, man gick som i en cirkel.

 Men som mamma och speciellt ammande mamma så får man ibland göra saker som man tidigare tyckte kunde värka lite konstig, men inte nu.. Här gällde det att hålla Lova lugn men fortfarande stå kvar i kön. Alltså får jag amma i kön oavsett hur mycket folk som e där. Jag hade tidigare ammat på loppisen men jag valde då att sätta mig lite avsides men kallar plikten så gör den det oavsett var man befinner sig. Såg även en annan mamma som gick om kring och kollade kläder samti´digt som hon ammade men jag tycker absolut inte det gör något, känner man att det går bra så e det ju så. Jag kan gå omkring med Lova och amma för att känna att jag får något gjort, gjorde det mer när hon var mindre då hon inte var så tung men händer fortfarande att man går omkring. Man måste på nått vis hitta sitt sätt att amma för att det ska fungera och jag anser att andra inte har med det att göra huruvida man ammar , hur länge man gör det eller hur ofta.

Jag har märkt att man får många goda råd sen när man blev mamma vare sig man ber om dom eller inte. det e råden man får när man ínte ber om dom som ibland kan vara lite jobbiga men även ibland vara riktigt bra. Utveckligen går frammåt likaså forskningen. Ni som läser och själv har små barn, hur många gånger hör man inte " Mina barn har aldrig tagit någon skada av att ... " eller " så har vi gjort i alla tider" JA ja men nu e det nya tider=) Tur det vet ja annars hade vi kanske inte haft internet eller mobiltelefonerna. Vi kanske ska vara kvar i den tiden då aga var acepterat . Jag säger bara tur att tiden går framåt i vissa avseenden iaf.

Sen på kvällen fick tösabiten vara hos mormor och morfar, där hon bara älskar att vara ♥. Det gick sååå bra, thank gud för det... Mommo och moffa vet vad dom håller på med. Så jag och Martin var borta till 23 då vill komma och hämta våran ängel så vi fick åka och äta lite. Inget lärde Lova sig denna gången hos mommo men det blir dubbelt nästa gång. undra om hon inte börjar säga tack tack, låter lite som det och i så fall e det mommos förtjänst!

Imorgon fyller älskade mamma år. Stort grattis till dig. Måste bara på min egna blogg hylla henne en skvätt! Hon har ju trots allt uppfostrat 4 barn, ja inte själv kanske men det e minsann hon som klämpt ut oss=) Mamsen ställer upp för alla i vått och torrt. Bryr sig om alla och klagar sällan.
Mamma, love ya. Grattis grattis grattis, för jag vet att du läser!! =)♥♥

Ikväll somnade Lova redan kl åtta. Hon somnade på mage , ja vet ni har rätt men jag vänder henne sen om på rygg hon fortsätter att sova. Jag e lite barnslig men jag e rädd för plötslig spädbarns död=(Så nu sover hon på rygg.. Vilken kompromiss tycker jag=) Mycket kredd till två änglar, för dom finns och ja ni vet ju vilka ni e.

I morgon blir det babysim. Hoppas det går bra har hört att det e rätt många barn i fortsättningskursen. puh kommer bli trångt i duschen då... men vi har inte bråttom vi får ta det lugnt så går det säkert bra. men nu gott folk natti.

Pöss


Idag har man varit barnfri=)=(

♥♥♥♥Hej hopp! Nu e man hemma efter en rolig dag i Skövde med tjejerna. Har varit och tagit en soldusch. Vad skönt det var att få göra något bara för sig själv=) Men vad man saknar Lova ♥ fort!! Jag ringde typ 10 gånger hem och sände ett antal sms, mest för min egen skull bara för att höra om hon skrek.. Puh vad dum man känner sig när man inser att hon faktiskt har det jätte bra med sin pappa ♥ Vilken pappa sen=) 
 Jag kände att jag inte alla gånger idag var världens bästa bilförare när jag hade tankarna på annat håll. Min hjärna är full med saker ibland. Sorry tjejer=/ Var inne på Gina och kollade kläder och det var ju inte dåliga rea priser tråkigt men sant så kände jag att jag inte borde köpa något just nu.
Typiskt att man just då skulle tyckt det skulle varit sååå roligt.
Japp inhandlat en present till en kompis vi ska till imorgon. Fira 25 och 30 årsfest. Japp då ska tösen till mormor och morfar undra vad hon kan när hon kommer där ifrån?!?!? HAHAH Alltid något nytt...
Ja åter till Skövde vi var inne på biltema där vi skulle handla delar till våran gröna Audi och till fias bil, batterier skulle hon ha, jaha tänkte vi och trodde hon skulle ha ett bilbatteri, men icke var ett par små platta runda saker. Och grejen jag skulle ha var slut i HELA Sverige kan ni fatta varför ens ha med i katalgenen och på internet och en hyllplats för grejen när dom aldrig mer kommer få in den, tyckte jag var lite smått konstigt.

Sen kom vi till Max och skulle äta och där sprang eller snarare gick på min gamle gode vän David och pratade med honom och hans tjej. Blev hembjuden till dom på fika. Måste jag ju göra när dom bjuder en så där. Vi såg även en mycket underlig tant, världen värsta ögonskugga, blå ända upp till ögonbrynen, och brynen var kolsvarta! Hon såg för hemsk ut.. Men folk är folk och dom får se ut som dom vill gör ju jag=)

Ne nu blir det dusch för att få bort allt överskottsfärg sen blir det sängen.

Schemat för i morgon:
Loppis
Mamma och pappa
25 och 30 årsfest
Sängen

Pöss alla som läser och för den delen inte läser men dom å andra sidan ser ju inte det=)

♥♥♥♥


Underbar dag i garaget!

Mamma, pappa och barn var ute i garaget idag.. Alltså jag och Lova såg på när pappa Martin grejsade med lite allt möjligt. Städade bilen bla. kunde behövas. Sen  hade vi terapi när vi stod och drog bort en massa klister tejp från en skiva som min käre far skulle ha, det mest ansträngande idag, not! Vårtecken tjoho snart sommar, ha då ska här badas... Hittade våran första lilla blomma utmed garage väggen hur underbart är inte det kan man tro?!?
Var ju bara tvungen att fota lite....


Lova sov i sin kärra , har bytt från liggdel till sittdel nu. Man kan fälla den helt så jag tänkte att det nog var helt OK=) Hon tycker det e roligt att sitta i den kan jag säga men dock får hon sitta med ansiktet mot mig och inte ut mot omvärlden, det kan ju bli lite mycket att ta in för henne så jag har valt att hon får se mig..  Vi var hos mormor och hälsade på där hon visade upp sina konster både i språk och i fysiska tecken, Hon klickar med tungan, brummar ut med tungan ni vet så det skvätter saliv runt närmsta person som är i vägen ! Vem kan ha lärt henne det mån tro, inte e det jag, tror förr på mormor. Men hon får det! det e ju såå roligt hon kan något nytt varje gång hon kommer där ifrån, jisses det går undan, så bäst att hålla i sig.. Sen satt hon på golvet och kanade runt med hjälp av armarna inte krypa utan här kör vi rumpkan, ja alla sätt är bra utom dom dåliga sägs det ju så alltid något. Fick två receptböcker oxå en bullbok och en kakbok så nu ska här bakas men undra vad man ska börja med, blir svårt men colakakor ligger nog  nära tillhands. Måste komma på något annat förutom dessa kladdkakor, börjar tröttna nu, tro det eller ej men jag kan det jag med.
Imorgon blir det full rulle med att både vara hundvakt, fika, hälsa på min pappa=morfar till Lova sen fika på eftermiddagen igen. Puh hur ska allt detta hinnas men det gör det på något sätt..

Uppdatering på läggandet: Lova somnade i egen säng idag, JIPPI. Höll en hand på magen hon lekte med nya nappen sen somnade hon men när man som bäst pratade om det till mamma och jag stolt berättade hur duktig Lova och jag är så vaknade hon med ett tjut och efter ytterliga 40 minuter så gav JAG upp.. Jag vet vad ni säger nu man ska inte ge upp men hur ska jag kunna låte bli när hon blir så ledsen ju..

Detta blir Avslutningsbilden för idag. Hoppas vi syns i möra!

Lova sitter med och kollar på när pappa och mamma håller på och river tejp. Hon e en riktig glad tjej
             ♥En glad tjej var det idag när vi var ute♥


PÖSS

Ja en vatten läcka igen suck!

Idag vaknade man vid sju helt slut men man piggnade till rätt fort när min  underbara dotter ligger och jollrar i sängen. Hon kan skratta åt pricis ingenting och allting. JAg har fortsatt idag med att hon ska somna utan bröstet men jag har fått ta ett steg tillbaka och amma henne tills hon nästan somnar sen dra ifrån och söva henne och det går ju bra.

När jag sen skulle till min fristad nästan =) tvättstugan så inser jag att det har sprungit läck på ett rör till hudrofånen så nu är min käre sambo på väg hem till svärfar för att hämta delar. Tur man har familjer dom ska man inte välja bort...

Jag och Lova var med en vännina och hennes ett åring för att choppa en jacka till Lova kan ju behövas nu när det börjar bli varmare ute. Overall som man hade när det var -20 kan man inte gärna ha nu så det fick bli ett nytt klädesplagg igen. Ja jag råkade hitta en tröja med det var ju bara så söt. Men nu får det vara sluthandlat på ett tag tror jag eller ja, jag har lovat att följa med till mammornas loppis på lördag i Törboda men då kostar ju kläder och grejoer typ 10 kr eller så men det kan vara väldigt myckety pengar det om man inte har några så man ska inte underskatta en 10 eller 20 dom e lika mycket värda dom.
 Jätte söta=)

Jippi i morgon bär det av till Årnäs för att Lova ska få träffa söta Tindra och jag få fika lite med Emelie. Kul det...=) Hoppas Lova lär sig av Tindra, det e bra för barn att träffa andra så dom utvecklas och stimuleras. Det e svårt att stimulera Lova själv hela dagarna tillslut så vet man ju inte vad man ska hitta på eller vilket läte som passar. Kan ju inte spela pajas varje dag ju..

HAr tagit ett kort på min fot tatuering hur den artar sig men det är nog några sittningar kvar. inte pågrund av tatueraren som är min pappa utan för att jag är en vekling när det kommer till fottatuering eftersom det gör sååå ont !! Pappa är snäll att ta lite i taget och fylla i eftersom, han vågar nog inte köra så djupt för att då slutar det väll med att tatueringen aldrig blir klar. Så om någon är sugen på att tatuera sig kan ni göra det på Tisdagar för då slipper jag! Betalande kunder går nämlligen före så varsegoda om ni vill rädda mig från en sittning=)=)=)
Blommor som flyter i en ström=)


Då har mammorna med barn varit här

Ja nu har mammorna åkt hem.. Alltid lika trevligt, vi diskuterar det mesta i denna gruppen alltid lär man sig något nytt. Lova vill absolut inte sova, men det e bara för att hon inte får somna till bröstet. JAg har vant henne vid det och nu blir det min uppgift att vänja av henne igen. Fy hon är så ledsen ja trött är hon. JA jag får vänja sakta men säkert man ska orka oxå...

Min underbaraste dotter, man mår inge bra när dom e så ledsna men om några dagar blir det nog bättre. Jag tänker absolut inte plåga henne i onödan inte, så det får ni inte tro!


Älskade dottern somnade äntligen!!!


Natti Natti

kram

Jag

MAlin heter jag, jag blev mamma förra året till en liten Lova som föddes på mirakel datumet 090909 kl 08.03♥Här är miraklet bara timmar gammal

Jag har tänkt att blogga dom stundar jag har några minuter över mest bara för att ha något att göra som inte rör facebook! Jag bor utanför Mariestad med min sambo. Vi har köpt ett hus tillsammans som vi har tänkt bygga upp våran familj i.
Jag och Lova babysimmar och träffar mammagruppen. Vi försöker stimulera oss så pass så man är trött på kvällen och att man inte tjatar ihäl pappa på att vi vill göra något utöver det vanliga=)

Jag har tre syskon och två föräldrar för övrigt som jag inte kommer att nämna märkvärt det som finns att säga säger jag nu. Jag älskar dom. Puss på er.

Lova har många kusiner hon har fyra stycken underbar tjejkusiner så dom kommer bli Mariestads tjejmaffia.

Lova är nu 6,5 månad det går så fort.... Hon sitter, jollrar skriker mindre skrattar högre och vill synas mer och mer för var dag. Hon går i gå-stol och hon äter vanlig mat ja ihop med att jag ammar henne..
Krypa är nog inte långt borta får vi hoppas.

Min käre sambo kör lastbil i Norge så han är borta titt som tätt men jag tycker det funkar bra ändå. Men just nu skanra jag han.. Men snart e du hemma igen.

För övrigt så tycker jag om att resa, Thailand är ett favoritställe där jag för övrigt har varit 3 gånger. Kladdkaka och en kaffe latte på ströget med några underbara kompisar är inte helt fel men jag kan lika gärna sitta hemma och pula med något, kanske göra en kladdkaka vem vet..

Nu ska jag gå detta inlägg blev fel det förra välkomstinlägget har doch försvunnit eftersom jag är ny här så fattar jag inte allt. suck men det ordnar sig nog.

pöss 



min fot idag då!!

jaha idag ska jag fortsätta på min fot tattuering, puh vad ont den gör som tur e så tar vi den i etapper numera. idag blir det nog lila färg.den är inte klar det tar tid men jag kämpar... detta är under arbete! ´man tattuerare är bleeding-needles

 

senare idag ser både jag och Lova fram emot att träffa mammagänget med barn. Då ska det lekas och fikas i ett par timmar. Nu har vi varit hos alla så nu kommer dom åter hem till oss. Vilken tur, då behöver inte vi åka=)

 

Saknar min kära sambo som nu är i grannlandet och jobbar återkommer i kväll och då blir det mys.

Men har inte riktigt tid just nu mer . återkommer kära blogg ♥



RSS 2.0